Fynda höstens väskor

Ny säsong – ny väska! Än skiner solen och stranden lockar fortfarande många som vill ta sig ett svalkande dopp. Även fast vi helst bortser från det faktum att hösten nalkas kan det vara bra att förbereda sig inför kyligare tider. I vårt fall innebär detta att spana efter en ny handväska.

Det finns mängder av olika märken, modeller och material på handväskor. Precis som med skor och jackor lämpar sig vissa bättre under särskilda årstider. Vad som däremot är säkert är att snygga väskor kan kosta en slant att köpa, då är det tur att det finns sidor som www.gratislandet.se som låter en hitta snygga och billiga väskor från de stora butikerna.

Vi går i sommarens fotspår

Den rekordvarma sommaren har satt sina spår, i alla fall när vi spår höstens väskmode. Långa dagar på stranden har medfört användandet av större väskor som rymmer både badkläder och handduk. Det ska vara enkelt och stilrent att ta sig ned till bryggan för ett dopp. Sitter värmen i en bit in på hösten så är det inget undantag, när kylan däremot tillslut når oss är det perfekt att kunna ta med sig en tjocktröja i sin väska.

Den perfekta höstväskan enligt Bringster

  • Rymlig
  • Lättvikt
  • Mörk i färgen
  • Billig

Om vi däremot kikar på vad kändisarna har haft över axeln i sommarn så är det den klassiska axelremsväskan från Dior. En trendande och välkänd väska från 90-talet. Att införskaffa sig en sådan kan ta hårt på plånboken, därför är det bra att det finns möjlighet att få hjälp att hitta väskor billigt på nätet.

Sälj din gamla väska och unna dig en ny

Köper du nya väskor titt som tätt och glömmer bort hur många du faktiskt sitter på? Ett tips är att se över dina gamla väskor och ta reda på hur mycket de går för på en klädesauktion. Vintageväskor från de stora modehusen går att få en bra slant för. Med dessa pengar kan du sedan unna dig en eller varför inte flera väskor som du fyndar på nätet. Är du en modefantast så är en auktion rätt ställe att gå till för att hitta begagnade märkesvaror till en lite billigare peng.