Guld eller silver?

Vad är egentligen det hetaste just nu i smycken? Guld eller silver? Det är den eviga frågan, och något som många smyckesintresserade ställer sig varje dag. Förmodligen ligger egentligen svaret hos dig själv, det vill säga – vilket som klär dig bäst. Men en sak är säker: den seglivade idén om att man inte får blanda silver och guld är ute. Blanda det bästa av två världar!

När man scrollar igenom vårens utbud av smycken och trenderna i accessoarvärlden får man minst sagt lite cravings… Spana in dessa läckra armband till exempel: https://www.edblad.com/se/smycken/armband.html! Det är svårt att inte bli tårögd av dessa glimmande ädelmetaller. Vad gäller i vår? Silver eller guld?

Svaret är… mixa guld och silver!

Det finns inget enkelt svar kring vad som är det hetaste av silver och guld. Det är av den enkla anledningen att alla hudtyper klär i olika. En del klär i silver, andra i guld helt enkelt. Dessutom kan det skilja sig från vad man klär i när man är brun om sommaren, eller när man är lite blekare om vintern, om man har en sådan hy som ändrar ton mycket. Något som är helt klart och som vi står bakom till 100 % är att maxa våren så mycket du kan! Varför inte mixa silver och guld? Såhär skriver till exempel modetidningen Elle apropå modemyten att mixa silver och guld:

”Varför välja när du kan få det bästa av två världar? Mixa metallerna fritt!”

Varför inte inspireras av Metros modeskribent som skriver att våren går i retro och att det är 70-talet som gör modehusen upptagna just nu?

Men hur mixar man egentligen guld och silver på bästa sätt? Ett snyggt sätt att mixa är genom att bära ett snyggt armband i guldplätering och låta det vila längs din arm medan du bär en väska med silverdetaljer. Det är ett sätt att styla på ett urbant sätt som är riktigt hett just nu.