Så ser smyckestrenderna för 2022 ut

Smycken kan göra mycket för en look. Det finns egentligen inga regler för smycken utan det bästa är att utgå från tycke och smak. Om du vill ha inspiration kan du alltid kika på årets smycketrender.

Varje år kommer det nya härliga smyckestrender och 2022 är inget undantag. I år är det allt från klassiska pärlor till färgstarka smycken som är trendiga. Att använda smycken är ett väldigt enkelt och effektivt sätt att piffa upp en klädsel. Om du ska köpa nya smycken kan det vara en fördel att välja smycken från en och samma designer. Du kan kolla in hela utbudet av smycken som designern har och välja ut dina favoriter. På det sättet har du alltid smycken som passar att bära tillsammans i en look. När smyckena matchar med varandra får du en stilren känsla och en snygg helhet. När du köper nya smycken ska du tänka på att ta hand om dem på ett bra sätt. Ett tips är att köpa smycken online, det är väldigt smidigt och enkelt. Smycken som är trendiga 2022:

• Chokerhalsband
• Magkedja
• Guldsmycken
• Bicepsarmband
• Pärlor
• Kedjor
• Plastsmycken i färg

Chokerhalsband och magkedjan gör comeback

När det gäller smycken är det endast din egen fantasi och smak som sätter gränserna. Att bära ett statmentsmycke som står ut kan lyfta en hel look lika bra som att bära olika smycken tillsammans. Om du vill ha inspiration till vad och hur du ska bära smycken kan du alltid kika på årets smyckestrender. Just nu är det bland annat chokerhalsband, guldsmycken, kedjor och pärlor som är trendiga. Chokerhalsbandet har gjort comeback och är en av årets viktigaste accessoar. Magkedjan är också ett smycke som har varit trendigt förut och som nu återigen är det. Det finns många magkedjor i olika stilar att välja mellan.

Klassiska guldsmycken och pärlor är alltid trendiga

Guldsmycken är alltid rätt att bära. Men i år är det lite mera trendigt än vanligt. Du kan bära allt från korta och långa guldhalsband till mer maffiga guldsmycken. Något annat som har blivit trendigt är olika plastsmycken i färgglada kulörer. Att bära klatschiga smycken kan lyfta vilka klädesplagg som helst, det piggar snabbt upp. Pärlor är som guld alltid trendigt och snyggt. Pärlor är perfekt om du vill både ha en lekfull look och en tidlös klassisk stil.